Kozijnen

Kozijnen

Er heerst een hardnekkig vooroordeel dat hout onderhoudsonvriendelijk zou zijn. Hout vergt echter weinig onderhoud als het een goede eindbehandeling heeft gekregen. Welke materialen er in de toekomst ook zullen worden ontwikkeld, niets geeft zo’n vertrouwd en huiselijk gevoel als hout. Zelfs bij nieuwbouwprojecten, ongeacht hoe modern, wordt nog vaak gekozen voor hout.

Kozijnen zijn er in alle mogelijke stijlen, materialen en formaten. Alfa Glas levert houten kozijnen van hoge kwaliteit. Of u nu gaat voor klassiek, modern of landelijk kozijnen: wij leveren kozijnen naar uw wensen.
Omdat we lange ervaring hebben in het leveren van glas, deuren en hang- en sluitwerk, kunnen we u een compleet pakket aanbieden.
Om ervoor te zorgen dat onze kwaliteitsproducten met dezelfde zorg gemaakt als geplaatst worden, verzorgen we ook de montage. Onze ervaren montagespecialisten zorgen voor een vakkundige afwerking van hoge kwaliteit.

Bezoekt u onze showroom in Dordrecht voor een compleet overzicht van de mogelijkheden. Onze ervaren medewerkers kunnen u een passend advies geven.

Permalink

Related Posts