Inbraakschade herstel

Inbraakschade herstel

Een inbraak laat vaak veel schade na, zowel materieel als emotioneel. Het laatste waar u op dat moment op zit te wachten is de organisatie van de herstelwerkzaamheden.

Alfa Glas is gespecialiseerd in de afdichting van inbraakschades; meer dan twintig jaar geleden is het bedrijf begonnen met noodafdichting als kernactiviteit. Inmiddels is Alfa Glas uitgegroeid tot totaalspecialist voor reparatie en vervanging van sloten, ramen, deuren en aanverwante diensten en producten.
Zodoende kan Alfa Glas na een inbraak of ongeluk de gehele schade voor u afhandelen.
Zowel gedurende kantooruren als buiten kantooruren is onze nooddienst, 078-6513000,  bereikbaar voor urgente afdichting. We zorgen dan dat u in ieder geval de nacht of het weekend veilig door kan komen. Tevens kunnen we direct de schade opnemen en definitieve herstelwerkzaamheden inplannen.
Als totaalspecialist kunnen we alle werkzaamheden als glasreparatie, houtwerk aan deuren en kozijnen, hang- en sluitwerk en zelfs schilderwerk uitvoeren, zonder tussenkomst van derden. U hoeft slechts één afspraak te maken en u heeft slechts één contactpersoon.

Permalink

Related Posts