Glazen deuren

Glazen deuren

Zeer fraai voor uw woning of kantoor zijn glazen deuren. Niet alleen geven glazen deuren uw kamer meer allure, ook verschaffen ze een groter gevoel van openheid door het extra licht dat door de deur uw ruimte in straalt. Zelfs zonder direct zonlicht lijkt uw ruimte groter.

Door uw glazen deur gedeeltelijk of volledig te zandstralen is het mogelijk uw ruimte toch af te schermen van de rest van de omgeving. Hierdoor behoudt u zowel licht als privacy. Door een bewerking is het mogelijk uw persoonlijke smaak door te voeren op de deuren door deze te voorzien van patronen, figuren of (bedrijfs-)logo’s.

Doordat de deuren van hardglas worden gemaakt, zijn ze bijzonder sterk. Doordat glas goed bestand is tegen vocht, zijn glazen deuren bovendien erg duurzaam en gebruiksvriendelijk. Mocht de glazen deur zich in een vochtige omgeving bevinden, is het aan te raden de deur te behandelen met het Clear View System zodat vuil en kalk niet kunnen hechten aan het oppervlak. Hierdoor wordt de deur nog vriendelijker in onderhoud.

Glazen deuren hoeven in prijs niet duurder te zijn dan houten kwaliteitsdeuren. Verder vereist het monteren van een glazen deur doorgaans geen bijzondere aanpassingen aan de bestaande constructie.
Naast het leveren en monteren van uw glazen deuren, beschikt Alfaglas ook over een groot assortiment scharnieren en beslag. Voor meer informatie over beslag gaat u naar het onderdeel “Hang- en sluitwerk” op deze website, of brengt u een bezoek aan onze uitgebreide showroom in Dordrecht.

Permalink

Related Posts