Glazen achterwanden

Glazen achterwanden

Glazen achterwanden, tussenwanden en balustrades worden steeds vaker geplaatst. Door het gebruik van hardglas, zijn de wanden en ballustrades bijzonder sterk, en het glazen oppervlak zorgt voor een ruimtelijke uitstraling.

Glazen achterwanden worden in uw keuken, badkamer of toilet tegen de wand gemonteerd en vervangen zodoende de ouderwetse tegelwand. Het resultaat is een afgewerkt, glad geheel. Voegen waar vuil in blijft zitten, behoren tot het verleden. Ook glas voor achter de kookplaat hebben we in het assortiment.

Om bijvoorbeeld verschillende functionaliteiten binnen een grote kantoorruimte van elkaar te scheiden, kan een glazen tussenwand de ideale oplossing zijn. Men behoudt lichtinval en zicht op de hele ruimte, maar zonder bijvoorbeeld geluidsoverlast.
Ook voor balustrades en andere afscheidingswanden kan glas worden gebruikt.
Door middel van zandstraaltechniek is een glazen wand mat te maken. Verder kunt u kiezen uit veel verschillende kleuren en patronen, zowel ondoorzichtig als transparant.

Alfa Glas levert en monteert op vakkundige wijze door heel Nederland glazen (achter-) wanden voor keuken, badkamer en alle andere mogelijke ruimtes. We informeren u graag over de vele mogelijkheden in onze showroom in Dordrecht.

Permalink

Related Posts